March 31, 2017 Márton Krauter

Drón & Robotika Show 2.0 // Sopron

Pénteken és szombaton ismét előadást és bemutatót tartunk a tavaly már megismert, nagyszabású Drón és Robotika Show újabb állomásán, ezúttal Sopronban.

2017 tavaszán egy látványos show-val ünnepeljük a hazai robotika és drónközösséget a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. A Drón & Robotika Show nem más, mint az innovatív technológiák és kutatások parádéja, ahol Magyarországon eddig sosem látott ipari-, házi, és szórakoztatóipari gépei mellett érdekes előadások keretein belül tekinthetünk be a jövő technológiájába.

A látogatók megismerkedhetnek a legmodernebb, ipari, mezőgazdasági és versenydrónokkal, a Drónsimogatókban animátorok segítségével a közönség elsajátíthatja a multikopterek vezetését. A “legek” kiállításán a fantasztikus drónshow-k mellett tudományos előadások, virtuális valóság, 3D nyomtatás, robot és drónépítő workshopok várják a közönséget. Az ipari robotika ászai és a legjobb hazai egyetemek és kutatólaborok is tiszteletüket teszik a kiállításon, amellett, hogy minden megvásárolható, ami a drónozáshoz csak kellhet. Kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a robotok és drónok világában, így garantált, hogy 0-99 éves korig mindenki megtalálja a maga programjait a március 31-én, és április 1-én.

http://droneprix.hu

Weboldal: http://droneprix.hu
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/154316528378927/
Időpont: 2017. március 31. – április 1. (péntek-szombat), 10:00-20:00
Helyszín: Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ, Sopron, Liszt Ferenc utca.

Várunk mindenkit szeretettel!