February 16, 2017 Márton Krauter

Megnyertük a FLIR decemberi fejlesztői versenyét!

thorazine prescription Ahogy korábbi blogposztunkban írtuk: jelentkeztünk a FLIR fejlesztőknek meghirdetett versenyére.

buy silagra online in india

biltricide germany Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük, hogy megnyertük a decemberi versenyt! Nagy megtiszteltetés, hogy projektünket elismerte a világ piacvezető hőkamerákat gyártó, hőleképező technológiákkal foglalkozó cége, és robotunk kiemelve jelenik meg a cég honlapján.

femara uk

unwanted 72 price in hindi A Rescube-projekt kezdete óta nagy megelégedéssel használjuk a FLIR Lepton kameramoduljait, reméljük még sok szenzort lesz lehetőségünk kipróbálni!

effexor xr cost without insurance

neurobion forte merck price A rangos elismerés mellett nyereményünk még egy CAT S60 okostelefon, amely a világon elsőként tartalmaz (FLIR-gyártmányú) beépített hőkamerát. Természetesen be fogjuk mutatni itt a blogon, mihelyt eljut hozzánk!

calcium carbonate buyer in malaysia

aleve canada

flovent hfa 44 mcg price

renagel how much cost

buy cheap sildalis haridra khanda price FLIR Systems – A világ hatodik érzéke
A FLIR Systems, Inc. érzékelést és tudatosságot elősegítő technológiákat tervez, fejleszt, értékesít és terjeszt. A hőkamera- és látható fényt leképező rendszereinkkel, radarjainkkal, mérő és diagnosztikai valamint fejlett hadászati rendszereink révén innovatív érzékelési megoldásokat hozunk mindennapi életünkbe. Termékeink fejlesztik az emberek és az őket körülvevő világ kapcsolatát, javítják a közbiztonságot és az energiahatékonyságot, valamint segítik az egészséges és elégedett közösségek létrejöttét.

sotret 20 mg price

vitria uk Forrás: http://flir.com

menodac 75 injection price